Messer

Robotbrag 2022

Igen i år vil Uniwelco være til stede på DIRAs robotevent "Robotbrag 2022". Du vil derfor have mulighed for at kigge ...


Igen i år vil Uniwelco være til stede på DIRAs robotevent "Robotbrag 2022". Du vil derfor have mulighed for at kigge forbi vores stand og få indblik i vores standardløsninger. 

Robotbrag samler det nyeste indenfor robotverdenen

Kom med på en messe, hvor nutidens og fremtidens robotter vises frem med flere end 60 leverandører af løsninger i robotindustrien.

Eventet er først og fremmest en samling af de forskellige producenter og desuden en oplagt lejlighed for at blive klogere på blandt andet cobots. Her vil mange forskellige virksomheder fortælle, hvordan man kan inddrage robotterne i sin dagligdag.

Du tilmelder dig ved at klikke på nedenstående link og tilmelde dig direkte via DIRAs egen hjemmeside. Det er gratis at tilmelde sig. Her kan du også læse mere om begivenheden og se programmet for dagen.

 

 

 

Tilmeld dig her

 

Vi ser frem til at se jer!

Similar posts

Få besked, så snart der er nyt her på bloggen

Vil du modtage nyheder om RO-Buddy, friske kundecases og gode tips til kollaborativ robotsvejsning? Til meld dig her, så får du besked om de seneste nyheder.