Navneskift

RO-Buddy bliver til Uniwelco

ENGLISH Det er tid til at sætte en ny retning for vores virksomhed, som beskæftiger sig med svejserobotter der er både ...


Animation

ENGLISH

Det er tid til at sætte en ny retning for vores virksomhed, som beskæftiger sig med svejserobotter der er både brugervenlige og effektive i enhver produktion. RO-Buddy ApS kommer derfor fremadrettet til at hedde Uniwelco ApS og står for ”Unique welding cobots” som animationen viser. Produktet forbliver fuldstændig det samme og vi kommer til at give vores kunder den samme service, men navnet ændres og bliver den fremtidige måde du kan finde os på. Formålet er at kommunikere mere præcist, hvad det er vi er skarpe til og hvad vi fokuserer på. Fokus vil stadig være at kunne give vores kunder de bedst tænkelige løsninger når det kommer til vores RBCobots, vores svejserobotter, blot under et nyt navn.

Til vores leverandører har vi igangsat en navneændring i den juridiske enhed før kaldet RO-Buddy ApS, således at denne nu bliver til Uniwelco ApS. Dette betyder, at processen for betaling af faktura har ændret sig og at der en række forhold som man skal være opmærksom på.

Hensigten med dette indlæg, er at informere om ændringer som er trådt i kraft fra 1. december 2021. Vi står selvfølgelig til rådighed, således at processen foregår glidende.

Ændring 1: Fremtidigt juridisk selskab

Fra 1. december bliver den juridiske enhed ændret til:

Navn: Uniwelco ApS

CVR: 41785829

P-nummer: 1026395182

Fakturamail: faktura@uniwelco.com

Fysisk adresse: Jens Juuls Vej 15, 8260, Viby J, Denmark

Uniwelco ApS vil naturligvis overholde forhenværende forpligtelser og der vil således ikke være nogen funktionel forskel på overholdelse af betalingsfrister mv.

Sørg venligst for at tilrette alle optegnelser i jeres systemer, for at sikre at fakturaer bliver tilpasset indkøbsordrerne.

Ændring 2: Ingen indkøbsordrer, ingen udbetaling

Uniwelco ApS implementerer en ny proces vedrørende indkøbsordrer (PO) og betaling af fakturaer.

 • Du skal have en PO, før du leverer varer og servicer, således at du sikrer en fuld forpligtelse fra Uniwelco. Dette vil øge effektiviteten og forbedre fakturerings- og betalingsprocessen.
 • Processen vil forbedre din helhedsoplevelse grundet færre forespørgsler på fakturaer og betalinger, da dine fakturaer vil matche in PO i vores system. Dermed sikres det, at du bliver betalt til tiden.

Fra d. 1/12-21 vil der ikke blive foretaget nogen betaling uden at nedenstående krav er opfyldt:

 • Ordre skal have et gyldigt indkøbsnummer fra det førnævnte juridiske selskab og dette skal påføres på din faktura
 • Fakturaen skal adresseres til førnævnte juridiske enhed
 • Din faktura skal fremsendes til den relevante e-mail i PDF-format (ikke større end 1 MB.)
 • Fakturaer skal fremgå af første side med eventuel efterfølgende dokumentation
 • Papirkopi af fakturaer vil ikke blive accepteret eller behandlet

Vores standard betalingsbetingelser er løbende måned + 30 dage, medmindre andet er aftalt.

***Vigtigt***: Informationen her bedes videresendes til alle det end kunne vedrøre, herunder men ikke begrænset til debitorafdelingen.

Skulle ovenstående lede til supplerende spørgsmål, bedes du anvende en af nedenstående kommunikationskanaler:

 • Email: info@uniwelco.com
 • Telefon: +45 70 60 20 62
 • CEO Lars Jakobsen direkte: +45 44 12 60 71 / lj@uniwelco.com
 • Salgsingeniør Henrik Overgaard: +45 44 12 60 76 ho@uniwelco.com

Similar posts

Få besked, så snart der er nyt her på bloggen

Vil du modtage nyheder om Uniwelco, friske kundecases og gode tips til kollaborativ robotsvejsning? Til meld dig her, så får du besked om de seneste nyheder.