Fremtidens cobot

Fremtidens svejserobot er landet

Ved Uniwelco forsøger vi altid at holde os opdaterede og sørger for at vi har markedets absolut bedste udvalg. Der var ...


Ved Uniwelco forsøger vi altid at holde os opdaterede og sørger for at vi har markedets absolut bedste udvalg. Der var derfor heller ingen tvivl om at den nye UR20-robot skulle være en del af vores sortiment. UR20 er den første af en helt ny generation af cobot, og der er ikke overladt noget til tilfældigheder i udarbejdelsen af fremtidens svejserobot. 

Cobotten i en helt ny udgave

UR20 er bygget til en højere nyttelast, større hastigheder og en overlegen bevægelsesstyring – alt sammen i et letvægtssystem med et lille fodaftryk, der sikrer en optimal alsidighed inden for dit eksisterende produktionsareal. Der er ikke behov for specielle elektriske tilslutninger eller dyre kabelløsninger. Selv med den meget forbedrede ydeevne er en enfaset standardstikkontakt alt, hvad der er brug for til UR20.

UR20 er genskabt, redesignet og genopbygget fra bunden. Alle detaljer lige fra softwaren til endestykkerne er blevet strategisk designet, så de leverer en ydeevne og kvalitet, der rækker ind i næste generation. Dermed kan du øge effektiviteten, oppetiden og få flere produkter ud på markedet hurtigere end nogensinde før.

 

Den perfekte robot til svejsning

I applikationer, hvor der typisk er behov for at nå ud over større samlinger af dele og komponenter, kan man med UR20'erens lille fodaftryk bruge flere robotter på den samme produktionslinje. Det nye design af samlingerne forbedrer bevæge stabiliteten, mens den større geometri i forhold til en rækkevidde på 1.750 mm øger dit arbejdsareal. 

Når man ser på de fem primære årsager til arbejdsskader i produktionsvirksomheder, skyldes 8 % af dem gentagne bevægelser og 24 % overanstrengelse. UR20, den kollaborative robot, kan nu automatisere mere af det, der belaster arbejdsstyrken, så dine teams kan skabe værdi dér, hvor der er mest brug for dem.

Vil du fremtidssikre, er UR20 helt sikkert et rigtig godt bud.

Læs mere om UR20 her

Similar posts

Få besked, så snart der er nyt her på bloggen

Vil du modtage nyheder om Uniwelco, friske kundecases og gode tips til kollaborativ robotsvejsning? Til meld dig her, så får du besked om de seneste nyheder.