Case

Catek er meget begejstrede over svejserobotløsning fra Uniwelco

Uniwelco ApS har hjulpet CATEK Smed & Maskinværksted med gnidningsfrit at integrere robotterne leveret af Universal ...


Uniwelco ApS har hjulpet CATEK Smed & Maskinværksted med gnidningsfrit at integrere robotterne leveret af Universal Robots A/S-forhandleren Technicon A/S i deres produktion og svejserobotten på billedet bliver næppe den sidste. Det har Jernindustri.dk skrevet en artikel om.

Samarbejdet mellem Catek og Uniwelco vidner om, at robotterne ikke længere er forbeholdt de største industrielle spillere, hvor store investeringer er nødvendige og integrationen kan tage lang tid. Dette er dog langt fra tilfældet i dag, hvor de kollaborative robotter er langt mere tilgængelige, både økonomisk og med hensyn til kravene som stilles til arbejderne; de fleste kan nemlig programmere robotten i dag og brugervenligheden er bestemt et plus for Catek-direktøren:
”Den første robot kørte i fire dage, og så købte jeg den næste. Det var om fredagen, og den robot havde vi om tirsdagen, hvor den kørte med det samme. Den er så nem at omstille, at vi kan sætte den til mange forskellige opgaver” siger Carsten Laursen, direktør for Catek.
Det gør blandt andet, at Randers-virksomheden kan hjemtage arbejde, som før skulle til østen og derved har det øget deres konkurrencedygtighed.

2q0avv6giisz5jdb

https://www.jernindustri.dk/article/view/828762/smedevaerksted_jubler_over_nye_svejserobotterin/erfuwYFW
*Artiklen er tilgængelig for abonnenter på Jernindustrien.dk

Similar posts

Få besked, så snart der er nyt her på bloggen

Vil du modtage nyheder om RO-Buddy, friske kundecases og gode tips til kollaborativ robotsvejsning? Til meld dig her, så får du besked om de seneste nyheder.